Comments ( 9 )

 • User
  JoJokora

  6 years ago

  Reply

  Mar 01,  · Две Лири (Не Ни Било Пишано) Македонско Девојче ‎ (CD, Album, RE + DVD-V, Album, RE) Avalon Macedonia: Sell This Version: Reviews Add Review. UnderTheDarkSun March 1, Report; referencing Македонско Девојче 2, CD, Album, Great album, perfect concept, beatiful /5(3).
 • User
  Brazahn

  6 years ago

  Reply

  " Две лири (не ни било пишано) " Издадена: јануари „Македонско девојче 2 Две лири (не ни било пишано)“ исто така била издадена како сингл во Македонија, а била за првпат претставена на 13 Жанр: Македонски фолклор, поп, џез.
 • User
  Vihn

  6 years ago

  Reply

  Album: Makedonsko Devojče, Vol. 2, Почитувани, во продолжение е вториот сингл со наслов "Две лири (не ни било пишано)" од албум "Македонско Девојче 2" на Каролина.
 • User
  Dosida

  6 years ago

  Reply

  Во прекрасна опуштена и интимна атмосфера, денеска после пладне во новиот клуб xo во центарот на Скопје имавме можност да го преслушаме заедно со Каролина, нејзиниот најнов албум, Македонско Девојче 2.
 • User
  Kazizuru

  6 years ago

  Reply

  Како што се наближуваат термините за петте концерти во чии рамки Каролина ќе го претстави материјалот од новиот албум „Македонско девојче 2“, Авалон продукција деновиве ја загреа атмосферата со шестминутно видео.
 • User
  Saktilar

  6 years ago

  Reply

  Преслушајте дел од новиот албум на Каролина. ќе го претстави материјалот од новиот албум „Македонско девојче 2 и првите два сингла „Чалгиска“ и „Две лири (Не ни било пишано).
 • User
  Goltirg

  6 years ago

  Reply

  Почитувани, во продолжение е вториот сингл со наслов "Две лири (не ни било пишано)" од албум "Македонско Девојче 2" на Каролина. "Две лири (не ни било пишано.
 • User
  Kedal

  6 years ago

  Reply

  Најголемата македонска музичка ѕвезда Каролина Гочева в сабота (та година), со почеток од 20 часот, за прв пат во живо ќе го претстави проектот „Македонско девојче“ во престижната концертна сала „Коларац“ во.
 • User
  Kazilabar

  6 years ago

  Reply

  Nakon promocije ovog CD-a Karolina i njena grupa instrumentalista počeli su da rade na albumu „Makedonsko devojče 2“, koji predstavlja nastavak projekta započetog godine. Novi CD najvila je godine pesmom „Dve liri“ [„Две лири (Не ни било пишано)“].